Υπηρεσίες

Θεραπευτική Μάλαξη

Image

Ανακαλύψτε πώς να αναβαθμίσετε την υγεία σας!

Η θεραπεία μέσω της μάλαξης θεωρείται ιερή από τους αρχαίους χρόνους, σε όλους τους πολιτισμούς. Έχοντας σκοπό της να προσφέρει οφέλη για την υγεία, η Θεραπευτική Μάλαξη αποτελεί έναν πολύ σημαντικό όρο στον τομέα των θεραπευτικών υπηρεσιών.
Μέσω των έντονων χειρισμών και με τη χρήση λαδιού και αιθέριων ελαίων, το δέρμα αναζωογονείται και προκαλείται βαθιά χαλάρωση, το μυϊκό σύστημα γίνεται ελαστικό και λύονται οι σπασμοί.


Η Θεραπευτική Μάλαξη είναι ιδανική επιλογή αν ταλαιπωρήστε από τραυματισμούς ή είστε επιρρεπείς σε αυτούς, αν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από χρόνιες καταστάσεις όπως αυπνία, αυχενικό, κόπωση κ.α. προσδίδοντας μέσω της διέγερσης του νευρικού συστήματος, μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης επιδρώντας κατευναστικά στο άγχος που κυριαρχεί στην καθημερινότητας μας.

Image

Αναζωογονήστε το μυαλό, το σώμα και την ενέργειά σας!

Στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη θεραπευτικής μάλαξης - Αθλητική μάλαξη, Χαλαρωτική μάλαξη, μάλαξη βασιζόμενη στη θεωρία της κινέζικης πρακτικής και τα 5 στοιχεία της φύσης (Ξύλο, Φωτιά, Νερό, Μέταλλο, Γή) - τα οποία εστιάζουν σε διαφορετικά μέρη του σώματος ή σε θεραπευτικές προσεγγίσεις.
Είναι χρήσιμο να έχουμε το ιστορικό σας πριν την πραγματοποίηση συνεδριών θεραπευτικής μάλαξης. Για το λόγο αυτό, κατά την πρώτη σας επίσκεψη, εξειδικευμένος ιατρός του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα πραγματοποιήσει ερωτήσεις σχετικά με συνήθειες ύπνου, παρελθόντα ή τρέχοντα ιατρικά θέματα, προβλήματα ψυχικής υγείας και δίαιτα και πέψη. Στη συνέχεια θα καθορίσει το είδος της θεραπευτικής μάλαξης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Image

Οι θεραπευτές του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, διαθέτοντας σπουδές & πολυετή επαγγελματική εμπειρία στη θεραπευτική μάλαξη, θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αποβολή τοξινών από τον οργανισμό, βελτίωση της κινητικότητας σας, χαλάρωση των μυών και των νεύρων, καλύτερο και ποιοτικότερο ύπνο, βελτιωμένη λειτουργία των αρθρώσεων και αύξηση των πνευματικών λειτουργιών!

Αισθανθείτε όμορφοι, εσωτερικά και εξωτερικά!

Στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα της μάλαξης με τη χρήση συσκευής νανοφυσαλίδων και ιαματικού νερού.!
Η μη επεμβατική υδροθεραπεία με νανοφυσαλίδες προσφέρει μεταξύ άλλων ανακούφιση ερεθισμών του δέρματος, απομάκρυνση βακτηριδίων, μείωση οσμών, άριστη ενυδάτωση του δέρματος, απαλή απολέπιση και βελτίωση του μεταβολισμού του δέρματος

Εάν αναζητάτε τόνωση της ζωτικότητας, επιλέξτε μια συνεδρία θεραπευτικής Μάλαξης στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ!
Το αξίζετε!

Image

2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Τεγέας,
22100 Τρίπολη

NEWSLETTER
FOLLOW US

MOBILE GR MENU